tiistai 26. tammikuuta 2016

Lankaa ja pupusia

Hei taas pitkästä aikaa! Mulla on taas vähän jäänyt tämä kirjoittelu vähemmälle, mutta nyt iski sellainen inspis tulla kertomaan kuulumisia.
Oon aina hypisteltyäni kaunista kangasta vähän ajatellut kuinka olisi hauska osata tehdä tästä jotain.. Yksi ilta sitten päätin että minähän opettelen! Laitoin heti viestiä äidille saisinko ompelukoneen lainaan ja onneksi se sopi :)  Ensimmäinen projektini olikin tyynyliinat äidille ja sitten kokeilin tehdä olkalaukkua. Hauskahan siitä tuli, vaikken ikinä ennen ole mitään tuollaista tehnyt. Tein sen vanhasta tyynynpäälllisestä.

tyynynpäällinen
itsetehty olkalaukku
marimekko Äitille tyynyliinoja :)

Ostin viikonloppuna anttilasta ihanan pirteää kangasta ja tein siitä verhokapan keittiöön. Halusin nimenomaan jotain keltaista joka sopii siihen meijän vanhaan kattolamppuun.

retrokeittiö
retrokeittiö
retrokeittiö Pyörittelin pitkään  tätä ylijäämääräistä kangasta ja ajattelin kokeilla tehdä siitä hametta. Netistä sitten etin paljon erilaisia ohjeita, mutten löytänyt aivan sellaista mikä mulla oli mielessä. Moni teki pitkiä hameita ja mä taas halusin jotain lyhempää ja kevyttä. Joten ihan vision perusteella piti lähteä tekemään, ja ihan hauskahan siitä tuli :D

itsetehty hame


 Eihän nuo ompeleet järin upeita ole, mutta enskerralla osaankin tehdä jo paremmin.

pomppulinnassahermeliini

Kirppareilla kierrellessäni huomasin pienen lemmikin korin. Hintaa oli vain kaksi euroa ja ajattelin sen olevan hyvä tuhottava lelu pupuille. Kaikkea muuta, Pomppu päätti tehdä siitä itselleen pesän! Se häkin avattuani pomppii sinne tuhisemaan.
Pari viikkoa sitten oltiin pitkästä aikaa estekisoissa sekä näyttelyissä Vincentin ja Tanjan kanssa.

estekani

Vinski tiputti vain yhden puomin koko kierrokselta ja näytti keskittyyvän jo paremmin.  Kaverin pupu tuli taas toiseksi koko näyttelyssä! Olen ylpeä pojista <3

Hauskaa alkanutta viikkoa ja nähdään taas <3

6 kommenttia:

 1. Ompeleminen on niin kivaa! :) Hienoja juttuja olet tehnyt.

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Sun blogis on just semmosta lifestylea mitä mä tykkään lukia! Ei liikaa glamouria tai täydellisyyttä tavoittelevaa, juuri hyvä näin. Yks lukija lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! Ja mukavaa että liityit :)

   Poista
 3. Kiva blogi sulla! Oon ennenkin täällä tainnut pyörähtää, mutta nyt taidan liittyä aivan oikeaksi lukijaksi! :)
  http://pinjansilmin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että tykkäät <3 Tervetuloa mukaan!

   Poista