keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Ihana joulu

No nyt on hyvä nostaa jalat vihdoin pöydälle ja ottaa rennosti.  Töistä on pientä lomaa ja lahjaostos-hässäkästä selvitty ja kaikki lahjat on jo paketoituna. 

iso kynttilä
pallo valosarja

Glögiä on tullut juotua paljon, samoinkun joulutorttuja popsittua. Kynttilöitä poltetaan ahkerasti ja pistorasiat meinaa loppua kesken mun lukuisille valoille... 

joulutorttu

Ostettiin eilen poikaystävän kanssa toisillemme pelit ja aloitettiin jo pelaamiset, vähän näin etukäteen ;D  Oli hieno hetki kun ds alkoi valittaa akun loppumista ja laturia ei löytynyt mistään. Ei auttanut muu kuin juosta gamestoppiin hakemaan uutta. Sopivasti siellä oli yksi jäljellä.  Ostin Joonakselle Battlefrontin ja näyttää olevan mieluinen. 

the legend of zelda

Tänään ystäväni tuli käymään ja vaihdettiin siinä kuulumiset sekä lahjat. Olin niin pitkään haaveillut kranssista ulko-ovessa, miten se osasikin tietää <3

ovikranssi

Huomenna sitten ajellaan porukoille käymään ja illalla lähdetään myös Joonaksen perheen luo. Ihanaa nähdä Jyväskylän suunnalla asuvia veljiä ja lapsia pitkästä aikaa. Välimatkan takia tulee nähtyä aivan liian harvoin.. Joulun jälkeen tulee tuttavan kani meille hoitoon reiluksi viikoksi. Se kävi meillä jo tutustumassa asuntoon sekä Pomppuun ja Vincentiin, joten eiköhän pieni yhteiselo tule sujumaan hyvin. 

loikkivat

polvisukat

Mutta nauttikaa nyt kaikki lomasta ja oikein ihanaa joulua! <3

6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa joulunne suunnitelmat mukavilta :) On varmasti ihan huippua nähdä vihdoin ihmisiä, joiden kanssa ei usein pääsekään hengailemaan!

  VastaaPoista
 2. Kivan tunnelmallisia kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana blogi sulla! Selailin netissä erilaisia postauksia, ja päädyin tänne sun blogiis! Tosi ihania kuvia, ja hyvin muokattuja, (elleivät ole vain h´niin hyvin otettuja, ettei tarvitse muokata, haha :-D) Oli pakko jäädä seurailemaan!

  http://tia-smilinglife.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mä en oikeastaan mitenkään muokkaa kuviani, en ole hyvä siinä.. :D Ja kiva kuulla että jäät seurailemaan <3

   Poista