sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Lauantai messuilla

Nyt viikonloppuna 6-8.11 järjestettiin Elma-messut.

messukeskus
Näistä messuista ollaan Tanjan kanssa aina yhtä innoissamme :D Siellä vietettiin koko lauantai kierrellen ja hypistellen kaikkea. Yhdestä kojusta löytyi ihanat hierontatyynyt joihin olisi voinut jäädä loikoilemaan koko loppuvuodeksi. 
Klo 10 alkoi estekisat ja Vincent oli toisena hyppyvuorossa. Ensimmäisellä kierroksella tuli viisi virhepistettä ja toisella kolme. Mukavan rauhallinen pieni oli, olin varautunut siihen että sitä häiritsisi enemmän messujen ihmispaljous ja hälinä. Hyppimisen jälkeen Vincentiä odotettiin jo näyttelypöydälle. 

näyttelypöydällä
pomppulinnassa

Se päätti ottaa arvostelun rennosti :D 
Loppupäivä meillä oli hyvin aikaa kierrellä koko messukeskus läpi. Käytiin siinä hesessä syömässä ja voi vitsit, soijatortilla on mun uusi rakkaus! Miksi en oo sitä aikaisemmin löytänyt!? Kiitos Tanja, kun bongasit sen mulle.

sininuolisammakkopapukaija
lisko
appaloosa
kilpikonna
Jättiläiskilpikonna!
kilpikonnavasikat
Eläinten ja maaseudun lisäksi siellä oli messut kädentaidoista. Syötävän ihania koruja, pipoja, kranssien askartelua, ruokaa, hunajaa ja vaikka mitä.

savon de mardeille

savon de mardeille
 Ihanan värisiä ja tuoksuisia saippuoita.

savon de mardeille
teelajit Teefanaatikko hamstrasi lisää teetä pieniin keittiön kaappeihin.

forsman tea


virkkkausta

kaiverrettu hedelmä
taidetta Upeita hedelmiä! Kyllä jotkut osaa, mä en saa muutakuin omenan kuorittua jotenkin  että tulee koko kuori yhdessä osassa...

lasten laukkutraktori


Siellä oli myös koira- ja kissanäyttelyt, sekä esityksiä kodittomien koirien hyväksi toimivilta yhdistyksiltä. Mieleenpainuvin tarina oli yhden nuoren  iloisen ja reippaan sekarotuisen koiran. Se oli löydetty joesta muovisäkistä! Onneksi joku ohikulkija oli päättänyt kurkata mitä siellä pussissa oli ja vei sen koiran nopeasti hoitoon. Nyt siitä koirasta on paljastunut hyvä kanttarelli koira! :D

Mäyräkoira
Tämä ei ole siis se pelastettu koira, vaan joku muu ihanuus <3
forsman teaOstin sieltä maailman mukavimmat "farkut" ja jouluista teetä. Kannattaa muuten maistaa tätä, se on taivaallista.

Ehkä mä en viitsi pitkästyttää teitä enempää näillä messukuvilla :D Viettäkäähän mukava sunnuntai ja isänpäivä <3

10 kommenttia:

 1. Tämäpä oli kiva postaus! Olit ottanut ihania kuvia. :)

  http://pinjansilmin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vau! Tosi taidokkaita kuvia :) Jään seurailemaan seuraavaa postausta! :)

  VastaaPoista
 3. Nuo Marseillesaippuat ovat ihan parhaita! Itse putsaan niillä mm. meikkisiveltimet ja oikeastaan sitä voi käyttää vaikka mihin. Ei sisällä liikaa kemikaaleja ja puhdistaa tosi helposti vaikka mitä tahroja ja muuta! :) Ostitko itsellesi sellaista?

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah oi vitsit! Mä niitä siinä pitkään pyörittelin, mutta ajattelin että käytän ensin nykyiset saippuat loppuun :D Oisin ostanut jos saippuatelineeseen olisi mahtunut!

   Poista