lauantai 15. elokuuta 2015

Uusi kone

No nyt on ihan oma kone :D Ei tarvii enää puhelimella kirjoitella koko blogia tai oottaa että saan lainata muitten koneita. Käytiin tällä viikolla hakemassa acerin chromebook gigantista. Ensin skeptiset myyjät sanoi tämän olevan sopimaton koulukäyttöön tai oikeastaan mihinkään. En tiedä miksi olisi, tässähän on kaikki toiminnot mitä sitä nyt pieni ihminen voi tarvita.

ChromebookKivan kevyt, hiljainen ja nopea vehje :D Ja plussaa vielä se, että se on valkoinen, vaikka niin pinnallista onkin.  En nyt siis toimi minään mainosmiehenä missään, puhun vain mielipiteeni ja omat kokemukseni.

Käytiin  eilen ystävien kanssa William K:ssa. Innostuttiin pelaamaan trivial pursuita ja oli tosi hauskaa. En kyllä tiennyt että Williamissa myydään silakoita :D Kävelessämme illalla sitten kohti busseja, Minna huomasi ostoskärryt ja halus ehdottomasti työntää mua niillä.

Ostoskärryt


Onnellisuus
Miksiköhän mä en kesäisin rusketu, saan vaan nassun täyteen pisamia :D Näytän siltä kuin olisin istunut koko kesän sisällä.

Ranta
Käytiin tässä myös paljon uimassa. Tai minä en siiis uskaltanut uida, oli ihan liian kylmää vettä. Kerran päätin kastella jalat ja kiitokseksi sain kaksi päivää kestävän kurkkukivun.

Skort
Olin löytänyt vaatehuoneesta nää shortsit jotka edestä näyttää tennishameelta :D

Mutantti mansikka

Jättiläismansikka! Pienen omenan kokoinen mutantti.

Näitä möhömahoja ehti tulla ikävä. Pomppu istui tossa sohvalla kun tulin ja selkeästi oli odottanut että joku istuu sen viereen rapsuttelemaan sitä. Vincent taas juoksi mun jalkojen ympärillä niin kauan että sain kaikki tavarat pois käsistä ja halasin sitä :D

Ruskeasiamsoopeli


Sellaiset kuulumiset siis tälläkertaa, heippa :)

4 kommenttia:

 1. Vähän käy kateeks kun kattoo tota ostoskärrykuvaa. :D Aina tehny mieli koittaa mut ei oo kehdannu ja nyt on jo niin iso.

  Ihanat noi puput, onko ne aina vapaana? :)

  Liityn kans lukijaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan hyppäät kyytiin :D Ja kanit on joo vapaana aina kun on joku kotona. Yöksi laitetaan ne häkkeihin tai jos lähtee esim kaupassa käymään, ettei vaan satu mitään :) ja kiva juttu! ^_^

   Poista
 2. Tosi kiva toi uus kone :D Oliko se hirmu kallis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli normaalisti 300€ mut nyt oli tarjouksessa 199€ :D

   Poista