maanantai 10. elokuuta 2015

Ypäjällä ja kytäjällä

Oltiin siis porukalla ypäjällä lauantaina 8.8. Siellä oli Suomenestekanit ry:n järjestämät estekisat, joihin osallistuin Vincentin kanssa. Sähläsin vaan sen ilmoittautumisen kanssa ja unohdin merkitä itseni kanini omistajaksi :D Muistin vain että kanin ohjaaja piti erikseen laittaa. Noh, ei se mitään.

Ypäjällä oli myös ponikuninkuusravit 2015 ja se oli kyllä hauskan näköistä touhua. Tyhmää vaan mielestäni oli, kun ne estekisat oli sen radan sisällä ja siinä ne pienet ponit ravasi hirmu vauhtia ympärilllä. Hankala oli päästä sieltä käymään vessassa tai hakemassa vettä pupuille.

Kuninkuusravit

Raviponi

Oli ne kyllä söpöjä poneja :D

Varsa
 Siellä oli myös varsoja joita sai käydä rapsuttelemassa.

Shire
 Oli siellä myös jättiläisheppa Shire. Olisi päässyt ratsastamaan sillä 2 eurolla, harmi kun olin unohtanut lompakon kotiin. Ton hevosen vieressä oli kyllä pieni olo :D

HevoskärrytLapsille oli pieni Shetlanninponi vetämässä kärryjä! :D

Vincent oli vähän reippaampi esteillä. Sen hyppytyyli kyllä  on, että ensin haistelee jokaisen muun pupun jäljet ja kun Tanja sitä yritää hoputtaa, niin se tekee jättiloikan ja pysähtyy taas haistelemaan :D Nyt se ei haistellut niin paljoa, ja juoksi esteille reippaasti :)

Koin myös pienen sydänkohtauksen kun toi hihna meni rikki ja Vinski vipelsi vapaana . Ei se onneks pitkälle päässyt kun sain sen napattua kiinni.

Kanihyppy

Kanihyppy
 Paljon paremmin  se meni harjoitteluradalla, se on varmaan sen mielestä helpompi hahmottaa kun se on suora.

Estekisat
Tapahtuma oli siis kaksipäiväinen, mutta sunnuntaina kun oli serkun lapsen ristiäiset niin menin sinne sitten :) Ja ei kyllä yhtään harmita että jäi ne kisat väliin, oli kuuma päivä ja Vinski oli edellispäivästä vielä väsy.

Olin taas edustamassa siinä harmaassa mekossa (ylläripylläri..) Joudun varmaan kohta ottamaan kuvan mun vaatehuoneesta todisteeksi että minulla on kuin onkin muitakin vaatteita ;D

Pieni olkalaukku

DIY
Heitin olalle vähän väriä laukun muodossa. Ostin ton joskus bijou brigittestä ja siinä oli todella surkea ketju joka repi puolet hiuksista. Jouduin tuunaamaan vaalean nahkahihnan siihen sitten ja se kyllä onnistui mielestäni tosi kivasti.  Samalla innostuin tekemään myös tummemman version ja voin sitten mielen mukaan vaihdella niitä.

Mutta hauskaa alkavaa viikkoa teille, nähdään taas :)4 kommenttia:

 1. Toi ruskee laukku on tosi kiva.
  Aloin heti miettii et se sopis yhtiin mun housuihin täydellisesti... :D

  / / love - m.i.e. .com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu voi vitsit :D Ne pöksyt on varmasti tosi kivat :3

   Poista
 2. nice post as always! kisses!

  http://itsmetijana.blogspot.com/

  VastaaPoista