maanantai 31. elokuuta 2015

Miten on mennyt

Hei taas rakkaat lukijat :) Mukava viikko takana ja se ois sitten taas arki. Loppuviikko oli vauhdikas ainakin näin mun osalta. Perjantaina vein Vilperin läheiseiselle hiekkakentälle purkamaan energiaa ja illalla tuli rakkaat sukulaiset käymään. Lauantaina me juhlittiin sitten veljentytön nimiäisiä <3 Oli todella mukavaa, mutta siitä ei nyt ole kuvia kun en viittinyt sinne raahata tota äänekästä kameraa tunnelmaa pilaamaan.

Kädessäni suklaajätski

Kanin valjaat

Ninja`s

Sunnuntaina mentiin sitte Palojoelle estekisoihin ja siinä samassa oli myös näyttelyt. Näyttelyihin otin Pompun pitkästä aikaa mukaan ja Vinski oli esteillä helpossa suorassa. Oon muuten ylpeä Vilperistä! Se on nyt vihdoin tajunnu miten hypitään ja jätti sen muitten kanien hajujen haistelemisen sikseen. Yhden tiputti ekalla kierroksella ja tokalla kierroksella paransi ja ei tiputtanut yhtääkään! Vielä pari yhtä hyvää suoritusta, niin päästään vähän korkeammille esteille :)

Estekisat
Kaveri ohjasi Vincentiä

kanihyppy


estekani
estekisa
Maaaliiiiiiin

Kuvien saldo jäi vähän laihaksi, kun mun kamera päätti temppuilla. Onneksi kaverilla oli toinen kamera mukana ja sain kuvattua videolle sen puhtaan radan.

kaninäyttely
Pomppu arvostelussa

Pomppu osallistui näyttelyissä veteraaniluokkaan ja sai paljon kehuja timmistä kunnosta, kauniista silmistä ja hyvistä hampaista. Pisteitä vähensi vanhuuden tuomat vaivat, karvanlähtö ja siitä johtuva pieni korvan hilseily. Pisteitä Pomppu sai reippaat 93! Noissa näyttelyissä on mukavaa kun siellä jaetaan palkintoja niin paljon. Meidän pisteet ei riittänyt ruusukkeille, mutta eipä se harmita, kun Pomppu voitti itselleen lelun ja se kyllä nauttii siitä enemmän <3

Hermeliini

Olisi kiva tietää mistä nämä palkinnot on sinne hankittu, niin voisin ostaa Vincentille myös.

trippeli
trippelieste

Olin myös löytänyt netistä kahdet myynnissä olevat esteet ja selvisi että se myyjä oli tulossa myös sopivasti sunnuntaina sinne kisoihin. Tehtiin sitten kaupat ja nyt on hyvä meijän harjoitella Vilperin kanssa :) Vaikka ei kaksi estettä ihan riitä, mutta parempihan se on kuin ei mitään. Noista on hyvä sitten katsoa mallia ja rakentaa itse enemmän.

Asiasta toiseen,  käytiin tänään maanantaina parilla kirpputorilla ja löysin lautasen mun Pentik-kokoelmiin!

Salvia

Tykkään tästä Salvia- sarjasta. Mukin oon siis löytänyt aikoja sitten jostain ja siitä asti oon metsästänyt lautasta sille.

Pentik

Lasi ei taida kuulua joukkoon, mutta minusta se sopii hyvin noitten kahden kaveriksi :) Sen löysin eurolla tässä viikko sitten.

Mutta hauskaa alkavaa syyskuutta teille :D Nähdään taas6 kommenttia:

 1. Kiva, että sunkin kani harrastaa estehyppyä! ;D

  http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihanat noi poroastiat :) Sä teet kyllä aina niin hyviä löytöjä kaupungilla :D

  VastaaPoista
 3. Siistejä kuvia varsinkin nuo estekisa kuvat! Ja aivan ihana kani <3

  VastaaPoista