maanantai 20. heinäkuuta 2015

Tälläytynyt

Eilen juhlittiin porukalla kaverin 21-vuotis synttäreitä. Oli todella kiva ilta ja hauska oli nähdä kavereita. Kaverini Tanja vaan unohti ottaa mukaansa henkkarit! Ja huomattiin se vasta siinä juuri keskustaan päästyämme. Ei siinä mitään, lähettiin sitten kavereitten kämpälle takasin jatkamaan iltaa :)
Päivän asu

Pahoittelen tätä puhelimen kameran laatua, mutta tällaisessa asussa olin liikkeellä :)
Kuviollinen toppi

Toppi on ostettu vuosi pari sitten Bik Bokin alennusmyynnistä. Tossa liivin mallisessa paidassa oli hassusti todella huonot napit ja jouduin sen sitten ihan ompelemaan kiinni. 

Viininpunainen hame

Hame oli New Yorkerin ja polvisukat h&m. Mä olen ihan rakastunut tuohon viininpunaiseen väriin ja omistankin ihan liikaa sen värisiä vaatteita ;D

DIY choker

Kaulakorun olen ostanut joskus Hämeen linnasta ja lyhensin sitä itse :D Minusta se näyttää kivalta noin. Siinä keskellä on kaunis valkoinen kivi.

Blue eyes

Meikkejä
Tykkään meikata todella kevyesti myös juhliin. Meikkivoiteenki vasta ostin, sitä ennen olen ihan vaan pelkästään puuteria käyttänyt. Maybellinen Fit Me on todella kevyttä ja sopii myös tällaiselle kuivemmalle iholle :)
Siniset silmät

Tuon Lumenen ripsivärin ostin muutamalla eurolla Espoossa sijaitsevasta tehtaanmyymälästä. Noin halvaksi ripsariksi se on todella hyvä! 

Vähän meikkiä

Huulipuna on Maybellinen sävy 527 Lady in Red. En toimi mainostajana Lumenella tai Maybellinellä. 

Eipä tässä nyt sitten muuta, hauskaa alkavaa viikkoa teille :) 

4 kommenttia:

  1. Naurattaa vieläkin se et ne henkkarit unohtu :D Kuka lähtee bailaamaan ja unohtaa henkkarit... :DD Ihana nätti Minkku <3

    VastaaPoista
  2. Sä ootkin vähän hassu :3 ja kiitos kiitos

    VastaaPoista
  3. Sulla on kiva kirjotustyyli, mutta pari asiaa mitkä pisti blogissa heti silmään on noi kuvien reunukset, koska ne tulee silmään niin hyvin. ja ehkä isommat kuvat ois kivemmat :)

    VastaaPoista